Τρόποι πληρωμής

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του www.vagoni.gr συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. (24%).

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενης ειδοποίησης του πελάτη.

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων ισχύουν για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.vagoni.gr.

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:

1) Μέσω αντικαταβολής
Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής από το courier.

2) Με χρέωση της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτα σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS) μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας του PayPal.

3) Μέσω PayPal
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μεταβαίνετε στην ιστοσελίδα του PayPal (www.paypal.com) κι από εκεί μπορείτε να εξοφλήσετε με εύκολο, γρήγορο και ασφαλές τρόπο το κόστος της παραγγελίας σας.

4) Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό του VAGONI.gr, μέσω επίσκεψης σας σε φυσικό κατάστημα της τράπεζας που θα επιλέξετε είτε μέσω web banking.

5) Πληρωμή στο κατάστημά μας
Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας και εξοφλήστε το κόστος της με την παρουσία σας στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκης (Φιλήντα Μένου 36). Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί εκείνη τη στιγμή ή να δρομολογηθεί η αποστολή τους στη διεύθυνση που επιθυμείτε.

6) Μέσω ασύρματης τερματικής συσκευής POS

Παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη (Φιλήντα Μένου 36) και πληρώστε επι τόπου με την πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας (Mastercard, VISA, MAESTRO), εκδόσεως ελληνικής ή ξένης τράπεζας.

Σε περιπτώσεις, ο πελάτης που κατοικεί στο νομό Θεσσαλονίκης, δύναται να πληρώσει την παραγγελία του κατά την παραλαβή του στον χώρο του. Η δυνατότητα αυτή επιτυγχάνεται κατόπιν συννενόησης του πελάτη με την εταιρεία μας.

7) Με χρήση της υπηρεσίας i-bank i-commerce της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

Πληρώστε απευθείας online το κόστος της παραγγελίας σας με τη χρήση της πιστωτικής (credit), χρεωστικής (debit) ή προπληρωμένης κάρτας (prepaid) σας των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (ΑΝΩ 49€)

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρακαλώ περιμένετε...

Θέλεις να εξασφαλίσεις αυτόματα 5% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία;! Χρησιμοποίησε τον κωδικό vagoni5 στο καλάθι αγορών σου!

(υποσχόμαστε να μην στέλνουμε περισσότερα από 2-3 μηνύματα/έτος!)
X